"Building
                    bridges"
Victis levert innovatieve on-premise en SaaS oplossingen die er toe doen. Die een verschil maken. Die werk uit handen nemen. Die processen vereenvoudigen. Waarmee je de controle terug in eigen hand neemt. En, die in een handomdraai operationeel zijn.
Ook in de Cloud!

Nieuws

December 2014
Naar school bij Victis!

Victis is begonnen met een tweewekelijkse collegereeks over software development onder de noemer ‘Victis University’. Allerlei talen worden aangesneden zoals bijvoorbeeld jQuery, LINQ en AngularJS.

Bas van de Meerakker hecht veel waarde aan kennisontwikkeling binnen zijn bedrijf. Zelf volgt hij nieuwe ontwikkelingen op de voet en deelt deze kennis met liefde en plezier. De samenstelling van zijn colleges gaat in overleg, afhankelijk van de kennisbehoefte van de cursisten.
Met veel passie en enthousiasme vertelt Bas over zijn vak waarbij hij kan buigen over jarenlange ervaring en zorgvuldig opgebouwde kennis. Hij benadrukt de achtergrond van een onderwerp om tot een beter begrip van de materie te komen. Deze theoretische kennis wordt vervolgens onmiddellijk geïllustreerd met praktische voorbeelden die ter plekke worden geprogrammeerd. Daarbij daagt hij zijn cursisten voortdurend uit om actief mee te denken.

Wilt u ook uw IT-kennis bijspijkeren en heeft u interesse in de ‘Victis University’, neem dan contact op met Victis.


‘Naast nuttige gedegen kennis is de Victis University ook gewoon leuk, omdat het op interactieve wijze ingaat op persoonlijke vragen en behoeften van de deelnemers.’

Ronald van den Broek, freelance software developer

Oktober 2014
Nieuwste release van Informis 2.0, met veel nieuwe features.

September 2014
Deze maand beginnen twee nieuwe software developers bij Victis. Door de toenemende vraag, van steeds meer klanten breidt Victis uit met 2 nieuwe software developers, namelijk Didier Hendriks en Wim van Deursen. Didier heeft een achtergrond in de architectuur en werkte voorheen bij Van Aken Architecten. Wim werkte als stedebouwkundige bij de gemeente Schijndel.

Augustus 2014
Harold Lanters start bij Victis. Harold is zeer ervaren in klantenbeheer en –relaties. Hij komt van Zorgverzekeraar VGZ en heeft een achtergrond in Softwareontwikkeling en Financiën. Harold gaat de directie van Victis ook ondersteunen bij andere commerciële zaken en bij het aansturen van de business development.

Juli 2014
Advize ontwikkelde een HR Development applicatie samen met Victis voor het effectief inzetten van personeel. Met het product Provize kan men exact in beeld brengen wat mensen op dat moment kunnen en wat niet. Zo kan de inzet van personeel altijd perfect worden aangepast op de belastbaarheid en de capaciteiten.

Juni 2014
De overname van maar liefst 55 nieuwe locaties was de aanleiding voor Tamoil om eens te gaan praten met Victis over Informis. Hiermee verkreeg Tamoil meteen een perfect inzicht in de status van de overgenomen locaties, de historie en wat er nog moest gebeuren in de komende maanden. Op gebied van Compliance en Milieu een prima start voor Tamoil en verdere groei van Informis in Nederland.

Mei 2014
Sakko en OQ kiezen met IQ voor Victis. Sakko Commercial en OQ Value kiezen voor Informis (linken naar productpagina informis). Twee snel groeiende en innovatieve ondernemers in de brandstofbranche kiezen voor Informis om de milieu-gerelateerde verplichtingen netjes bij te houden. Altijd compliant zijn en minder administratie waren belangrijke redenen. Minder kosten en minder zorgen, zorgden voor kiezen van Victis Informis.