"Building
                    bridges"
Victis levert innovatieve on-premise en SaaS oplossingen die er toe doen. Die een verschil maken. Die werk uit handen nemen. Die processen vereenvoudigen. Waarmee je de controle terug in eigen hand neemt. En, die in een handomdraai operationeel zijn.
Ook in de Cloud!

Rekenraad

Rekenraad accountants en belastingadviseurs
heeft haar dienstverlening gespecialiseerd op gebied van midden en kleinbedrijf in de regio West-Brabant. Het kantoor bestaat uit accountants (RA/AA), fiscalisten, loonadministratie en specialisten op het gebied van administratie en werken in kleine teams wat zich kenmerkt door korte lijnen en een persoonlijk contact. Rekenraad accountants en belastingadviseurs bv heeft haar dienstverlening gespecialiseerd op gebied van medische en paramedische beroepen. Met onze geheel eigen visie over kwaliteit en betrokkenheid verzorgen wij diverse werkzaamheden.
Website...

Bent u of zijn uw assistenten ook teveel tijd kwijt
met administratieve taken? Hebt u uw declaratieproces onder controle of kijkt u aan tegen een berg met afkeuringen? Hebt u voldoende inzicht in uw financiële (tussentijdse) resultaten en de invloed van politieke beslissingen op uw inkomen? Hebt u te maken met toetredingen en uittredingen uit de maatschap. Allemaal vraagstukken die tijd en aandacht vragen en die ervoor kunnen zorgen dat u zich te weinig kunt concentreren op zorginhoudelijke taken. Wij ontzorgen u op financieel, fiscaal en administratief gebied zodat u zorg kunt geven!
Website...

"Rekenraad gebruikt Zorgis voor haar zorgklanten om
het declaratieproces onder controle te krijgen. De voordelen van Zorgis zijn een goede service en ondersteuning, het is makkelijk in gebruik en geeft de informatie overzichtelijk weer die tevens rechtstreeks te koppelen is met Twinfield waardoor de declaraties direct in uw financiële administratie verwerkt zijn."

Lees meer...


Bizon Software Bv


Website...