Advize organiseert al haar arbeidsdeskundige onderzoeken met behulp van Informis.

Advize is een arbeidsdeskundig adviesbureau, dat voor haar klanten diverse arbeidsdeskundige adviezen en hiervoor dus ook rapportages oplevert. Het gaat dan bijvoorbeeld om arbeidsdeskundig onderzoek, werkplekonderzoek of plaatsings-onderzoek. Zij leveren  deze heldere en concrete adviezen aan diverse bedrijven, van een groot landelijk bedrijf tot de bakker om de hoek. Advize levert vanuit haar onafhankelijke positie een gericht advies, dat werkgever en werknemer in iedere situatie helpt bij het maken van de juiste re-integratiekeuzes.


Het Workflow Management bij Adviezen

Met het Informis platform is het Advize Portaal gerealiseerd. De klanten van Advize hebben de mogelijkheid om in te loggen in het Advize Portaal. In het portaal kunnen ze een aanvraag indienen, voor (bijvoorbeeld) een arbeidsdeskundig onderzoek. Het secretariaat van Advize neemt in het portaal de opdracht aan, neemt direct contact op met de klant en de afspraak wordt direct gemaakt,  De benodigde gegevens ten behoeve van het arbeidsdeskundig onderzoek worden volledig en veilig conform de privacywetgeving en AVG overgedragen.


Na het arbeidsdeskundig onderzoek kan de arbeidsdeskundige met behulp van het portaal een conceptrapport genereren, waarbij gebruik wordt gemaakt van de data die tijdens het traject is verzameld. De arbeidsdeskundige rondt het rapport af waarna zowel de client, de leidinggevende als alle overige betrokkenen het rapport kunnen downloaden. Eventuele op- en aanmerkingen worden via het portaal (wederom beveiligd0 teruggekoppeld aan de arbeidsdeskundige. De arbeidsdeskundige verwerkt vervolgens de opmerkingen, stelt het definitieve rapport op en verstuurt met 1 druk op de knop het rapport naar alle ontvangers.


Advize en haar klanten hebben al hun openstaande en vereiste acties digitaal in beeld. Met behulp van de geïntegreerde dashboards hebben ze goed zicht op de workload en de voortgang van de verschillende trajecten.Een vrijblijvend gesprek over uw workflow?

Victis  -  The Workflow Company

Moorland 8 - 5688 GA Oirschot             

+31 (0)499 577 618 • info@victis.nl