"Victis is in 2007 begonnen met de visie van Bas van de Meerakker."   

Victis is in 2007 begonnen met de visie van Bas van de Meerakker. Bij de bedrijven waar hij werkte liep hij al 10 jaar tegen de stroperigheid van de bedrijfsprocessen op. De software die daarvoor werd ingezet werkte simpelweg niet, en als software developer besloot Bas hier dé oplossing voor te creëren


Papierwerk en repeterende handelingen automatiseren

Zijn doel was helder: de stapels papierwerk en vele repeterende handelingen in bedrijfsprocessen zo eenvoudig mogelijk te automatiseren. Dit leidde tot de opzet van Informis, het Workflow Management System. In 14 jaar is Informis enorm gegroeid in mogelijkheden en toepassingen en zijn vele nationale en internationale bedrijven fan van de eenvoud en innovatie.


Sterk team van klantgerichte IT-experts

Inmiddels is Victis een sterk team van ervaren IT-experts, waarin Bas en compagnon Harold Lanters samen leiding geven aan de verdere verbetering en groei. Regelmatig nodigen we daarom klanten uit voor gezamenlijke en informele werksessies. Het (informele) contact met onze klanten geeft ons veel werkplezier en inspiratie en vormt daarom een wezenlijk onderdeel van Victis.

Een vrijblijvend gesprek over uw workflow?

Victis  -  The Workflow Company

Moorland 8 - 5688 GA Oirschot             

+31 (0)499 577 618 • info@victis.nl