Verhoog uw productiviteit en rendement 

met Informis, het Workflow Management System.

De werking van INFORMIS, het Workflow Management System


Volledige digitalisering. Bedrijfsprocessen worden steeds complexer. Het Workflow Management System biedt een beproefde oplossing om die processen te stroomlijnen. Met behulp van intelligente digitale formulieren, die snel en flexibel zijn samen te stellen, helpen wij u om uw workflows te optimaliseren. Deze kunnen op verschillende apparaten worden gebruikt zoals smartphone, tablet en laptop. Wanneer ze klaar zijn worden automatisch rapporten in PDF-formaat samengesteld, mails verstuurd en het online klantenarchief gevuld. Het dashboard wordt automatisch bijgewerkt, zodat de huidige actie weer op ‘groen’ staat tot aan de volgende signalering. 


Slimme formulieren. Onze formulieren kennen een generieke en modulaire opbouw. Het is gemakkelijk om snel formulieren op maat te maken. Vervolgvragen kunnen worden gerelateerd aan antwoorden op voorafgaande vragen. Op basis van antwoorden worden formulieren automatisch naar de juiste persoon, afdeling of groep gestuurd. Formulieren zijn te gebruiken op desktop computers of op mobiele apparaten. Ingevoerde data kan eenvoudig uit worden gewisseld met andere applicaties (webservices).


Automatische acties. Ingevoerde en verzamelde data zorgt voor de juiste sturing van het proces (workflow). Gebruikers worden hierdoor soepel door formulieren geleid. Aan de hand van ingevulde waarden worden er onmiddellijk acties gestart, zoals: e-mailnotificaties, geplande inspecties en API-aanroepen naar andere systemen.


Heldere analyse dashboards. Hiermee heeft u op betrouwbare wijze snel inzicht in uw data. Met onze dashboardtool kunt u snel en eenvoudig gewenste data grafisch weergeven. Door de ‘slice and dice’ functionaliteit is het mogelijk informatie te filteren totdat de kern van uw informatiebehoefte is bereikt. Door in te zoomen op verschillende niveaus kunnen er uit een heel uitgebreide dataset zeer specifieke gegevens worden gevonden. 


Eigen look & feel/huisstijl. De werking van het Workflow Management System is gescheiden van de grafische stijl. Daarmee heeft u volledige vrijheid en flexibiliteit bij het scheppen van de gewenste look & feel, zodat u en uw mensen kunnen blijven werken in de vertrouwde werkomgeving. Dat werkt prettiger en sneller en draagt daarmee bij aan een soepele verhoging van de productiviteit.

Een vrijblijvend gesprek over uw workflow?

Victis  -  The Workflow Company

Moorland 8 - 5688 GA Oirschot             

+31 (0)499 577 618 • info@victis.nl