Victis werkt nauw samen met deze partners.

Whiz-Tec Northern Europe 

Whiz-Tec is een Nederlandse software distributeur die is opgericht door Jacob Flik en Leo Oppenheimer. Ze leveren de Informis business-to-business oplossingen met bijbehorende dienstverlening. Door hun creatieve proceskennis en de uitgebreide kennis van het Informis Platform is Whiz-Tec de aangewezen partner voor uw organisatie.

 

Website : www.whiztecne.com

Contactpersoon : Jacob Flik

E-mailadres : flik@whiz-tec.com

VolDaan Groep

 Na vele jaren te hebben gewerkt voor grote oliemaatschappijen in binnen- en buitenland heeft Berend van de Graaf in 2016 de VolDaan Groep opgericht. Het doel wàs en is bedrijven te ondersteunen bij de opvolging van maatregelen die voortkomen uit wet- en regelgeving. Ze leveren hiervoor de benodigde kennis en ‘handjes’, zodat hun klanten totaal ontzorgd worden. De vraag of er VolDaan is aan de eisen wordt door hen aantoonbaar geborgd met Informis.

 

Tijdens gesprekken met klanten hebben ze gemerkt dat veel bedrijven ook behoefte aan advies hebben om hun organisatie en hun processen (nog) beter op elkaar af te stemmen. Met als doel om in een steeds veranderend speelveld toch ‘Compliant’ te blijven. Vaak draait het hier ook om de kernvraag: “Hoe borg ik dat aan alle eisen is VolDaan?” Een volgende logische stap is dan ook het ondersteunen met slimme software oplossingen, zoals Informis. De meerwaarde bestaat steeds uit de borging van verplichtingen, processen en afspraken. 

 

Website : https://voldaangroep.nl/

Contactpersoon : Berend van de Graaf

E-mailadres : berend@voldaangroep.nl
ELENSE 

ELENSE, kort voor ELectrical ENgineering SErvices, is een advies- en engineeringbureau voor elektrotechnische, automatiserings- en verlichtingsvraagstukken. Ook op het gebied van realtime monitoring bent u bij ELENSE aan het juiste adres. ELENSE is ontstaan vanuit de ervaringen van de oprichter, een gedreven en gepassioneerd techneut. In de afgelopen 25 jaar heeft deze praktijkervaring opgedaan op vele verschillende vlakken en aspecten binnen zowel de elektrotechniek, verlichting, signing en reclame, camera en parkeersystemen als daarbuiten. Door te denken in oplossingen helpen zij u bij uw technische uitdagingen en vraagstukken.

 

Elense heeft in Informis de sitecontroller ontwikkeld. De SITECONTROLLER is de CLOUD omgeving waar de dagelijkse informatie van uw locaties bij elkaar komt. “Eén login voor day-to-day business”: 

 

Minder downtime, mogelijkheid om direct te acteren:

 

Website : https://www.elense.nl/nl

Contactpersoon : Peter de Kever

Emailadres : peter@elense.nl   

ORTEON 

ORTEON is een organisatie- en adviesbureau welke u ondersteunt in het voldoen aan wet- en regelgeving ten behoeve van gebouwen, installaties, inventaris en milieu. De praktijk laat zien dat veel zaken op dit gebied geregeld moeten zijn, echter door gebrek aan tijd, kennis en ervaring worden deze verantwoordelijkheden niet opgepakt en uitgevoerd. Daarom zorgt ORTEON voor een zorgeloze oplossing. ORTEON ondersteunt u op dit gebied; van A tot Z!


Als onafhankelijk bureau staan wij altijd voor u klaar. Door de combinatie van onze jarenlange ervaring, deskundigheid en een gezonde dosis gezond verstand, waarbij kwaliteit en veiligheid leidend zijn. U kunt erop vertrouwen dat uw kritische organisatie- en/of bedrijfsprocessen op praktische wijze geborgd zijn. Wij zijn niet voor niks dé meest zorgeloze oplossing in de markt voor het voldoen aan wet- en regelgeving!"


Website : https://www.orteon.nl/

Contactpersoon : Robert de Wolf

Emailadres : rdewolff@orteon.nl  
Een vrijblijvend gesprek over uw workflow?

Victis  -  The Workflow Company

Moorland 8 - 5688 GA Oirschot             

+31 (0)499 577 618 • info@victis.nl