Informis ondersteunt aannemers met Kwaliteits Workflow Management voor hun bouwwerken.

Met de invoering van de nieuwe wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen wordt de bouw verplicht om aan opdrachtgevers een opleverdossier aan te leveren. Met het Digitaal Bouwdossier kunt u op zeer eenvoudige wijze hieraan voldoen. Bovendien maakt het de realisatie van uw bouwwerken een stuk makkelijker en efficiënter. 


Het Workflow Management bij het Digitaal Bouwdossier

Informis brengt in het Digitaal Bouwdossier op zeer eenvoudige wijze alle bestanden van bouwwerken bij elkaar. Offertes, tekeningen, rapportages en inspecties worden op overzichtelijke wijze samengevoegd, zodat aannemers alles snel kunt vinden. Met de speciale app voor smartphone en tablet kunnen hun medewerkers direct vanaf de bouwplaats foto's maken en doorsturen naar het Digitaal Bouwdossier. Tevens kunnen onderaannemers toegang krijgen tot een afgeschermd deel, waarin zij relevante informatie kunnen inzien en er hun bestanden aan kunnen toevoegen. Omdat het Digitaal Bouwdossier in de cloud staat, is het bovendien voor iedereen altijd toegankelijk.


Zo houden aannemers constant overzicht over de voortgang van hun bouwprojecten en kunnen ze eenvoudig en effectief samenwerken met alle betrokken mensen en bedrijven. Bovendien zijn ze klaar voor de invoering van het verplichte opleverdossier. Met een druk op de knop krijgen opdrachtgevers een digitaal bouwdossier dat volledig voldoet aan de wettelijke eisen.


Een vrijblijvend gesprek over uw workflow?

Victis  -  The Workflow Company

Moorland 8 - 5688 GA Oirschot             

+31 (0)499 577 618 • info@victis.nl