“Informis geeft ons een mooie combinatie van softwarepakket en smartphone app.” 

Digitaal Bouwdossier

“Met de invoering van de nieuwe wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen wordt de bouw verplicht om aan opdrachtgevers een opleverdossier aan te leveren. Met het Digitaal Bouwdossier kunnen aannemers op zeer eenvoudige wijze hieraan voldoen. Bovendien maakt het de realisatie van bouwwerken een stuk makkelijker en efficiënter. Dankzij Informis hebben we een mooie, eenvoudig werkende combinatie van softwarepakket en app voor de smartphone.”


Hoe werkt het?

In het Digitaal Bouwdossier brengen aannemers op zeer eenvoudige wijze alle bestanden van hun bouwwerken bij elkaar. Offertes, tekeningen, rapportages en inspecties worden op overzichtelijke wijze samengevoegd, zodat ze alles snel kunt vinden. Met de speciale app kunnen de medewerkers direct vanaf de bouwplaats foto's maken en doorsturen naar het Digitaal Bouwdossier. Tevens kunnen ze onderaannemers toegang geven tot een afgeschermd deel, waarin zij relevante informatie kunnen inzien en er hun bestanden aan kunnen toevoegen. Omdat het Digitaal Bouwdossier in de cloud staat, is het bovendien voor iedereen altijd toegankelijk.


Zo houden aannemers constant overzicht over de voortgang van hun bouwprojecten en kunnen ze eenvoudig en effectief samenwerken met alle betrokken mensen en bedrijven. Bovendien zijn aannemers meteen klaar voor de invoering van het verplichte opleverdossier. Met een druk op de knop krijgen hun opdrachtgevers een digitaal bouwdossier dat volledig voldoet aan de wettelijke eisen.


Website : https://www.digitaalbouwdossier.nl/

Contactpersoon : Wouter Coenradie

E-mailadres : info@digitaalbouwdossier.nl

“Efficiënte inspecties en opvolging met briljant inzicht in onze dashboards”

Stichting Normering Flexwonen

“Ondernemingen die zijn geregistreerd in het SNF register hebben voldaan aan de strenge eisen die de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten stelt. Hiermee zijn de arbeidsmigranten en hun werkgevers verzekerd van een correcte huisvesting.”


Hoe werkt het?

Als SNF maken wij voor de honderden administratieve en vele duizenden locatie inspecties per jaar gebruik van Informis. De geaccrediteerde inspectie instellingen gebruiken de online inspectieformulieren waar zij direct foto’s aan toe kunnen voegen. Zodra de inspectie gereed is, is ook het rapport gereed en zijn de resultaten verstuurd. 


Het herstel van eventuele gebreken wordt door de verhuurder direct in Informis verwerkt en door de inspectie instelling gecontroleerd voordat een inspectie volledig is afgerond. Dankzij de digitale inspectie en opvolging hebben wij nu een schat aan informatie en inzicht in de op maat gemaakte dashboards. Wij hebben alle informatie over kwantiteit, kwaliteit en voortgang direct live tot onze beschikking. Voorheen werden rapportages handmatig met veel moeite samengesteld. Nu is alle gewenste informatie met een muisklik beschikbaar.


‍ Website : https://www.normeringflexwonen.nl/

Contactpersoon : Margot Ronner

E-mailadres : info@normeringflexwonen.nl

“Onze declaraties kosten ons veel minder tijd en we hebben de vergoeding veel sneller op onze rekening."

Huisartsenpraktijk van Kerkhoven en van de Ven

Huisartsenpraktijk van Kerkhoven en van de Ven wil een patiëntgerichte en flexibele organisatie zijn, die streeft naar voortdurende kwaliteitsverbetering. De medewerkers stellen de patiënt centraal en deze wordt als partner bij de besluitvorming betrokken.


Hoe werkt het?

"Als huisarts met een grote praktijk zijn er elke maand veel declaraties te versturen. Voor de afhandeling daarvan gebruiken we Informis en dat scheelt echt veel. We registreren natuurlijk zelf onze verrichtingen, maar daarna doet Informis automatisch alles. Dat scheelt ontzettend veel tijd, we krijgen de vergoeding sneller én we hebben continu inzicht in alles. Met Informis kunnen we ons daardoor beter concentreren op ons echte werk: de zorg voor de patiënten."


Website : https://vankerkhoven-vandeven.uwartsonline.nl/

Contactpersoon : Stijn van Kerkhoven

E-mailadres : stijnvankerkhoven@hotmail.com

Een vrijblijvend gesprek over uw workflow?

Victis  -  The Workflow Company

Moorland 8 - 5688 GA Oirschot             

+31 (0)499 577 618 • info@victis.nl