Tolsma Tanks vertrouwt op Informis voor de keuringen van haar brandstofopslagtanks.

Tolsma Tanks BV is specialist in het bouwen van hoogwaardige mobiele en stationaire brandstofopslagtanks en IBC’s. Alle KIWA gecertificeerde opslagtanks worden volledig door Tolsma ontworpen, geproduceerd en naar wens bij de klant geïnstalleerd en periodiek gekeurd. Door te werken volgens strenge certificeringseisen levert Tolsma kwalitatief hoogwaardige opslagtanks aan onze klanten in binnen- en buitenland. Dit maakt dat Tolsma Tanks een bekende speler is op het werkterrein van brandstofopslag.


Het Workflow Management bij Tolsma Tanks

Elke nacht worden van de geproduceerde opslagtanks de certificaten, peiltabellen en handleidingen naar Informis geïmporteerd. De klanten van Tolsma kunnen inloggen in het Tolsma Digitaal Logboek en hebben op een eenvoudige manier volledige controle over het eigen logboek. Ze raken nooit meer een document kwijt en vinden de documenten terug in een handomdraai! Wanneer een verplichte keuring dreigt te verlopen worden herinneringsmails gestuurd..


De keurmeesters van Tolsma voeren de keuringen uit tezamen met het digitale inspectieformulier. Er wordt een actie met Informis-WFM gestart en de keurmeesters worden door de keuring geleid. Bij het afronden wordt het inspectierapport samengesteld, deze wordt naar de klant gemaild en wordt opgeslagen in het Tolsma Digitaal Logboek. Tevens wordt het dashboard bijgewerkt, zodat de notificaties voor de volgende keuringen weer worden klaargezet. Met Informis-BI zijn dashboards gemaakt van de uitgevoerde keuringen en wanneer een inspectiepunt niet goed is bevonden, wordt er aanvullende informatie getoond en geteldEen vrijblijvend gesprek over uw workflow?

Victis  -  The Workflow Company

Moorland 8 - 5688 GA Oirschot             

+31 (0)499 577 618 • info@victis.nl