Stichting Normering Flexwonen vertrouwt op Informis voor alle inspecties en rapportages 

Stichting Normering Flexwonen beheert de registers van ondernemingen die aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten voldoen en onderhoudt deze normen. Organisaties die huisvesting voor arbeidsmigranten aanbieden kunnen een certificaat van de Stichting Normering Flexwonen behalen. Hiervoor dienen zij te voldoen aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten.


Het Workflow Management bij SNF

SNF maakt voor de honderden administratieve en vele duizenden locatie inspecties per jaar gebruik van Informis. De geaccrediteerde inspectie instellingen gebruiken de online inspectieformulieren waar zij direct foto’s aan toe kunnen voegen. Zodra de inspectie gereed is, is ook het rapport gereed en zijn de resultaten verstuurd. 


Het herstel van eventuele gebreken wordt door de verhuurder direct in Informis verwerkt en door de inspectie instelling gecontroleerd voordat een inspectie volledig is afgerond. Dankzij de digitale inspectie en opvolging heeft SNF een schat aan informatie en inzicht in de op maat gemaakte dashboards. SNF heeft alle informatie over kwantiteit, kwaliteit en voortgang direct live tot hun beschikking. Voorheen werden rapportages handmatig met veel moeite samengesteld. Nu is alle gewenste informatie met een muisklik beschikbaar.

Een vrijblijvend gesprek over uw workflow?

Victis  -  The Workflow Company

Moorland 8 - 5688 GA Oirschot             

+31 (0)499 577 618 • info@victis.nl